Home Vesti Procurela skica HTC T6 telefona

Procurela skica HTC T6 telefona

by Admin

Po novim glasinama, ali i po skici koja kruži internetom, novi HTC telefon/fablet bi mogao uskoro biti predstavljen. A ako uzmemo u obzir činjenicu da će doći sa ekranom veličine 5,9 inča, sa zvučnicima sa prednje strane i sa, najverovatnije, aluminijumskim kućištem, uređaj će biti sigurno veoma popularan.

Po sajtu koji je prvi ove skice predstavio, novi uređaj HTC kompanije će se zvati HTC One Max, što je prikladno ime. A, ako hoćete iskreno, ako HTC predstavi minijaturnu verziju HTC One telefona, logično bi bilo da predstavi i uveličanu verziju istog telefona.

Odavno smo čuli neke glasnine o ovom telefonu, kao i neke specifikacije, ali se ništa nije moglo utvrditi. Međutim, specifikacije koje sada dolaze su, barem ja tako mislim, dosta realne i najverovatnije tačne.

[sociallocker]Ekran će imati Full HD rezoluciju uz pomenutu veličinu od 5,9 inča, Qualcomm Snapdragon 800 procesor radnog takta 2,3GHz, 2GB RAM memorije, 16GB interne memorije i bateriju kapaciteta 3,300mAh. Sa prednje strane će imati kameru rezolucije 2,1 megapiksela, a sa zadnje će posedovati UltraPixel kameru nepoznate rezolucije.[/sociallocker]

Očekujemo da HTC predstavi ovaj uređaj do kraja ove godine i on će se sigurno takmičiti sa uređajima poput Galaxy Note III i Sony Xperia ZU.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments