Home Vesti I LG napravio vodootporan telefon

I LG napravio vodootporan telefon

by Admin

Pre par godina, vodootporan telefon niste mogli naći gotovo nigde na tržištu (poput dual-SIM telefona), dok ih sada ima na svakom ćošku. I među high-end telefonima i među jeftinijim telefonima. Iskreno rečeno, ne sećam se ko je to sve započeo, ali se Sony dokazao kao jedna od kompanija koja je oberučke prihvatila tu karakteristiku (Sony Xperia Z – najpoznatiji vodootporni telefon). Pored njega, Sony je napravio još par sličnih telefona, dok se Samsung, sa narednim Galaxy S IV Active telefonom, tek uključuje u trku.

Ali, pored ove dve kompanije, logično je da još neka kompanija počne sa proizvodnjom ovakvih uređaja – pa zašto to ne bi bio LG? LG je predstavio svoj najnoviji telefon, vodootporni Optimus GJ. Kao ovi telefoni koje sam naveo, i ovaj će imati mogućnost potapanja na dubinu od metar u trajanju do 30 minuta.

Po specifikacijama, [sociallocker]LG Optimus GJ se uopšte ne razlikuje od Optimus G telefona. I dalje dobijate četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S Pro procesor, 2GB RAM memorije, ekran veličine 4,7 inča i rezolucije od 1,280 x 720 piksela. Jedina razlika je ta čuvena vodootpornost.[/sociallocker]

Crni i crveni Optimus GJ, kako LG kaže, će biti dostupni samo u Aziji, dok još nema reči o prodaji van tog tržišta. Međutim, ako bude popularan, očekujte da će LG povećati proizvodnju i početi sa prodajom tog telefona i u ostalim delovima sveta.

LG Optimus GJ

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments