Home Vesti Zašto i gde uzeti zaštitu za telefon?

Zašto i gde uzeti zaštitu za telefon?

by Admin

Kad uzimamo novi telefon, uvek se oduševimo njime. Sviđa nam se dizajn (jer da nam se ne sviđa, ne bi uzeli baš taj telefon), ekran i ona, uglavnom, sjajna plastika na pozadini telefona (kod nekih uređaja aluminijum). Čačkamo telefon danima, provaljujemo sve opcije i nosimo ga svugde sa sobom. A gde, uglavnom, držimo telefon? Držimo ga u džepu od farmerki, u džepu od trenerke ili duksa. Taj džep, gde stavljamo naš novi telefon, je uglavnom prazan, ali zamislite da se u tom džepu, bez vašeg znanja, nekako ugurao ključ ili metalni dinar? Što se uvek nekako desi. Izvadite vaš uređaj i vidite ogrebotinu na telefonu. To će vam sigurno ulepšati dan. Ako ne želite da se to desi, morate uzeti neku zaštitu za vaš uređaj, bilo da je u vidu futrole, bilo da je  u vidu silikonske maske i folije za ekran.

Grebanje na pantalonama

Zaštite, generalno, nisu skupe, a mogu sačuvati vaš telefon od situacije iznad ili brojnih drugih situacija (ispadanje, one sitne ogrebotinice koje nerviraju itd). Čak i najmanje odlaganje (kupiću to za par dana) može rezultovati jednim rezom na vidljivom delu vašeg telefona koji će vas nervirati. Međutim, futrole ne služe samo za zaštitu telefona, već i za more drugih stvari. Pogledajte ispod te razloge, a na kraju ćete naći link do jedne od boljih radnji gde možete kupiti zaštitu za vaš telefon.

ZAŠTITA OD GREBANJA I PADANJA

Telefoni su generalno skupi, a uvek su, kao što sam iznad spomenuo, podložni onim malim sitnim ogrebotinama, kao i padanju. Da biste se rešili tih dosadnih ogrebotina i sačuvali telefon od padanja i ulubljivanja, najbolje je da, nakon kupovine telefona, odete u neku radnju koja prodaje zaštitu i, koliko toliko, zaštitite telefon. Pa čak i ako imate malo novca, bolje je da kupite kakvu takvu futrolu da bi zaštitili telefon, dok ne skupte novac za neku bolju zaštitu. Jeste da sve to košta, ali će vaš telefon uvek izgledati kao nov.

Padanje telefona

PROMENA EKSTERIJERA – IZDVOJITE SE IZ GOMILE

Generalno, muškarci uzimaju jednobojnu zaštitu za telefon, čija je osnovna namena zaštita samog telefona, dok devojke, generalno, uzimaju šljašteće futrole, “oklope” i silikonske maske različitih boja za njihov uređaj. Zašto? Pa da bi se izdvojili iz mora jednoličnih uređaja (crnih ili belih). Kupovinom neke silikonske maske, futrole ili oklopa možete, sa vremena na vreme, osvežiti vaš telefon, tako da vam nikad ne dosadi. Ako uzmete neki telefon koji vam se sviđa, ume da dosadi posle nekog vremena, pa valja promeniti nešto oko telefona. Promenite futrolu, wallpaper, temu na telefonu i kao da imate novi uređaj.

Maske za Samsung Galaxy S III 2

ČUVANJE VREDNOSTI TELEFONA

Evo još jednog dobrog razloga. Uzmete telefon, nakon godinu dana vam dosadi, pa želite da promenite uređaj. Međutim, sve one silne ogrebotinice smanjuju vrednost tog telefona. I, umesto da prodate telefon za 200 evra, na primer, vi ga prodate za 160 evra, jer niko neće da uzme telefon pun ogrebotina. Ako čuvate telefon, pa koliko god da je star, uvek će izgledati lepo i, ako tako želite, možete ga uvek prodati za veću cenu.

Ovo su neki razlozi zašto uzimati zaštitu za telefon. Jeste da dodaje na težini telefona i debljini, ali će vaš telefon biti zaštićen, uvek će biti nov i nikad nećete morati gledati u telefon i pitati se: Otkud sad ova ogrebotina, pa uvek ga držim u praznom džepu? A gde to možete kupiti? Pa u Electra Phone Shop-u, radnji koja prodaje zaštitu za vaš telefon, kao i dodatnu opremu po vrlo povoljnim cenama. Pogledajte šta nude i po kojim cenama, nećete se razočarati, definitivno.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments