Home Vesti LG Optimus L7 II dolazi u Nemačku

LG Optimus L7 II dolazi u Nemačku

by Admin

Iskreno rečeno, LG nije imao previše zanimljiv nastup na ovogodišnjem MWC-u. Predstavili su LG Optimus G Pro, što je ok, ali unapređena serija LG Optimus L II telefona nije preterano oduševila. Među tim telefonima, najbolji je LG Optimus L7 II smartfon, koji jedini vredi gledati i kupovati. LG Optimus L3 II i L5 II imaju nešto bolje karakteristike od prošlogodišnjih modela, ali ne toliko da bi oni bili privlačniji kupcima. Takođe, LG Optimus F5 i F7 su telefoni koje je LG predstavio, ali oni neće bidi dostupni kod nas, jer samo podržavaju LTE mreže.

Par dana nakon završetka MWC-a, ti telefoni polako dolaze u radnje. Što se tiče našeg daljeg komišluka, LG Optimus L7 II telefon je dostupan za kupovinu u Nemačkoj, koja je prva zemlja gde se može naći ovaj, ali i ostali telefoni L serije. LG Optimus L7 II telefon ima zanimljive specifikacije, koje su dosta bolje od prošlogodišnjeg najboljeg telefona L serije:

  • Ekran veličine 4,3 inča sa rezolucijom od 480 x 800 piksela
  • Dvojezgarni Qualcomm Snapdragon procesor radnog takta 1GHz
  • 4GB interne memorije, koja je dalje proširiva sa micro SD karticom do 32GB
  • Glavna kamera rezolucije 8 megapiksela i VGA prednja kamera
  • Baterija, veliko iznenađenje, je vrlo dobra i ima kapacitet od 2,460mAh
  • LG Optimus L7 II će doći sa preinstaliranim Android 4.1 Jelly Bean OS-om

Ono što je zanimljivo jeste da će ovaj telefon u Nemačkoj koštati pristupačnih 250 evra (bez ugovora). To je sasvim solidna cena za ovaj telefon, ali se samo pitam kolika će ona biti kad dođe kod nas. Za ostale telefone ne znamo, ali bi trebalo da koštaju do 200 evra.

Da li biste uzeli ovaj telefon po ovoj ceni?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments