Home SoftveriAplikacije Flipboard je dobio update

Flipboard je dobio update

by Admin

Android 4.2 je dobio jednu super opciju koja, barem do sada, nije bila toliko svojstvena smartfonovima – Daydream mod. Šta taj mod predstavlja? Ukratko, to je slično screen saver-u, ali na ekranu za zaključavanje. Jednostavnije ne mogu da objasnim. Međutim, problem je što malo aplikacija podržava ovakvu funckionalnost, pa je ona ostala neiskorišćena.

Sve do sada. Flipboard, aplikacija vesti, je dobio update sa kojim se ovaj Daydream mod podržava. Nove vesti, koje se nađu na ovoj aplikaciji iskoče na ekranu za zaključavanje i možete ih videti bez otključavanja uređaja. Ali, kao što je to slučaj sa većinom ovakvih aplikacija, imaju dva problema. Prvi jeste što je ova aplikacija specifično pravljena za tablete, pa ako ste se nadali da ćete dobiti ovu mogućnost na vašem Galaxy Nexus telefonu, možete zaboraviti na to.

Drugi problem je baterija. Ovako često update-ovanje će sigurno uzeti značajan deo baterije. Koliko, niko ne zna, ali će biti primetno.  Ako imate tablet koji radi na Android 4.2 Jelly Bean OS-u, klinite na ovaj link pa preuzmite tu aplikaciju.

Flipboard Daydream

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments