Home SoftveriIgre Šta možemo sve očekivati na CES-u u Las Vegasu

Šta možemo sve očekivati na CES-u u Las Vegasu

by Admin

CES počinje za samo nekoliko dana, ali već imamo generalnu ideju šta će se tamo predstaviti. Novi telefoni, novi tableti, novi gedžeti uopšte, novi televizori, pametni kućni uređaji, drugačiji operativni sistemi itd. Međutim, videćemo i neki novi hardver, specifično od NVIDIA kompanije, pod nazivom Tegra 4. Ovaj procesor je skoncentrisan na mobilne uređaje i gameri će se najviše obradovati, jer će novi Tegra 4 procesor biti dosta jači od prethnodnog i trošiće manje energije (više vremena za igre).

Nova igra, koja će biti predstavljena sa novim NVIDIA Tegra 4 procesorom jeste Codex The Warrior. Ispod imate trejler sa YouTube-a, ali se preko tog trejlera ona može videti da je slična Infinity Blade igri za iOS uređaje. Međutim, i ako budem uzeo uređaj sa ovim procesorom koji će pokretati ovu igru, jedino što me može privući da je igram jeste VEOMA dobra priča. Iskreno rečeno, ako igra nema dobru i logičnu priču, meni se brzo smuči.

Igra bi trebalo biti dostupna i za online igranje, što bi trebalo da doprinese na uspešnosti ove igre. Takođe, ona će biti dostupna i na Tegra 3 uređajima, ali ne skoro.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments