Home Vesti Samsung Galaxy SIII mini nije više deo tužbe Samsung – Apple

Samsung Galaxy SIII mini nije više deo tužbe Samsung – Apple

by Admin

Samsung Galaxy SIII mini, telefon koji je predstavljen sredinom oktobra, je dodat od strane Apple-a u tužbu protiv Samsung kompanije zbog narušavanja intelektualne svojine. Samsung se tada, kad je Apple dodao taj telefon u tužbu, branio time što se taj telefon ne nalazi na američkom tržištu i da ne treba da bude deo spora između te dve kompanije.

To je izgleda urodilo plodom, jer je Apple isključio ovaj telefon iz spora dve kompanije. Samsung je potvrdio da se ovaj telefon neće nalaziti na američkom tržištu, ni preko Amazon radnje, ni preko posrednika. Zbog toga je, kao što sam rekao, Apple izuzeo ovaj model iz tužbe protiv Samsung kompanije, ali naglasio da ovo nije definitvna odluka i da je podložna promenama. A ta promena, sigurno, znači da će Galaxy SIII mini biti deo tužbe, ako se na bilo koji način nađe na američkom tržištu.

Da li je ovo pravedna odluka ili ne, nije na nama da odlučujemo. Samo znam da mi je muka od ovog tužakanja. Dobru je stvar rekao Steve Wozniack – da sporovi i patenti ne doprinose napretku u tehnologiji, već ona stagnira. Sa tim se totalno slažem.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments