Home Vesti Pametna mreža predstavlja jedinstven tarifni dodatak: Deezer muzika

Pametna mreža predstavlja jedinstven tarifni dodatak: Deezer muzika

by Admin

Telenor je odlučio da pokrene pravu (r)evoluciju kada je slušanje muzike u Srbiji i pristup njoj u pitanju.

Na našem tržištu kupovina muzičkih sadržaja, kao što su pesme, ringtonovi i slično, je zanemarljivo mala kada se poredi sa drugim tržištima koja su tehnološki razvijena na istom ili manjem nivou. Navika da se sadržaj preuzme putem torrenta, ili nekog „besplatnog“ hosting servisa i dalje je primarna kod velikog broja ljudi. Razlozi su mnogobrojni, i opravdani…

Ali svima nam prija ideja da svojoj omiljenoj plejlisti i pesmama pristupamo sa bilo kog računara ili uređaja, po mogućnosti besplatno, ili za neku nisku cenu.

Deezer je novi servis koji omogućava mnogo moćnije raspolaganje muzikom nego što smo navikli do sada.

Deezer pruža mogućnost da u svakom trenutku i na svakom mestu (na kome postoji signal mobilne ili Wi-Fi mreže) imate na raspolaganju preko 20 miliona pesama najrazličitijih žanrova i izvodjača u visokom kvalitetu (do 320 Kbps).

Kako?

Deezer je, u svojoj osnovi cloud servis koji omogućava online (streaming) slušanje muzike putem PC/Mac računara, mobilnog telefona ili tableta. Stavke gde se ovaj servis bitno izdvaja od drugih sličnih, jesu:

– mogućnost da sami dodajete pesme sa svog računara na svoj Deezer račun, ukoliko ih nema u Deeezer bazi (što je vrlo retko),

– preuzimate  (download) sopstvene plejliste po potrebi i na uredjaj po želji, za offline slušanje muzike, ukoliko želite da neke pesme imate uvek uz sebe nezavisno od toga da li imate Wi-Fi ili signal mobilne mreže,

– visok kvalitet muzičkih sadržaja do 320 Kbps,

– miksetu za „fina“ podešavanja zvuka

– pristup ekskluzivnim sadržajima i albumima pre njihovog pojavljivanja na drugim mestima na internetu

– obaveštavanje prijatelja o tome šta trenutno slušate putem integracije sa Facebook Timeline-om

– i jedan bonus, da ukoliko ste uploda-ovali svoju pesmu od 128 Kbps na svoj Deezer account, a ona se nakon toga uvrsti u Deezer ponudu, pesma na Vašem računu će biti unapredjena u onu verziju sa višim kvalitetom.

Ko može da koristi ovaj servis?

Svi Telenorovi postpejd i pripejd korisnici, izuzev korisnika Ista Cena Start, Ista Cena i Mikro Hibrid tarifnih paketa.

Da li postoji naplata ovog servisa, i mogu li da ga prvo testiram, pa kasnije odlučim da li mi odgovara ili ne?

Naravno, prilikom prijavljivanja na ovaj servis, imate 15 dana da potpuno besplatno testirate servis sa svim svojim mogućnostima kao Deezer Premium+ korisnik. Nakon toga, ukoliko želite da nastavite korišćenje, postoji samo fiksna mesečna pretplata od 490 dinara ukoliko ste korisnik Telenor mreže, koja će biti uračunata u Vaš mesečni račun.

 

Kako se streaming i download pesama korišćenjem Deezer-a tretiraju prema internet protoku uračunatom u moj tarifni paket na mobilnom telefonu ili tablet računaru?

Telenor će, specijalno za korisnike Deezer Muzika servisa, dodati još 500 megabajta saobraćaja u Vaš tarifni paket kako bi Vam omogućio lagodnije korišćenje ovog servisa.

Za koje uređaje je dostupan Deezer Muzika servis?

Prvenstveno za PC/Mac računare,  Android tablete i telefone, iPhone/iPad/iPad mini, Windows Phone, Blackberry telefone, ali i za pojedine Hi-Fi i TV uredjaje. Aplikacija za svaku platformu je vrlo svedena, „ispolirana“ i jednostavna za upotrebu, i naravno, besplatna je.  Aplikaciju za svoj uređaj možete preuzeti ovde.

Izvor: Evolution Centar

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments