Home Vesti Archos predstavio Titanum HD tablet

Archos predstavio Titanum HD tablet

by Admin

Archos, francuska kompanija koja proizvodi tablete, je upravo predstavila novi proizvod, nazvan Titanium HD. A zbog čega HD? Nastavite čitati.

Naime, preko specifikacija smo saznali da najnoviji tablet ove kompanije dolazi sa IPS ekranom od 9,7 inča i ima rezoluciju od, neverovatnih, 2,048 x 1,536 piksela, što je uporedivo i sa iPad 3 i iPad 4 tabletima. Ali, iako ima neverovatno dobar ekran, hardver nije baš na najvećem nivou.

Archos 97 Titanium HD tablet dolazi sa dvojezgarnim Cortex-A9 procesorom radnog takta 1,6GHz  u Mali 400 grafikom. Takođe, u njemu se nalazi i 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije sa mogućnošću proširenja sa micro SD karticom do 32GB. Radi na Android 4.1 Jelly Bean OS-u i poseduje glavnu kameru od 5 megapiksela (bez blica) i prednju rezolucije 2 megapiksela.

Archos nije otkrio cenu njihovog novog tableta sa impresivnim ekranom, ali se očekuje da će uskoro biti dostupan. Ljudi će sigurno biti zainteresovani za ovaj tablet, jer ima ok hardver, mnogo dobar ekran i, ono što je najbitnije, sigurno neće biti skup (ako je gledati po drugim Archos tabletima. Više o specifikacijama možete videti ovde.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments