Home Vesti Da li je ovo iPhone 5S?

Da li je ovo iPhone 5S?

by Admin

Iako je Apple iPhone 5 na tržištu samo nekoliko meseci, to ne sprečava ljude da spekulišu o novom uređaju. Naime, sad su izronile slike novog iPhone 5S modela (koje su verovatno lažne) koje su verovatno uzete direktno iz fabrike. Iako ne sumnjamo da će Apple predstaviti iPhone 5S (ne iPhone 6), ne verujem da će početi sa proizvodnjom tri meseca nakon predstavljanja nove generacije iPhone uređaja.

E sad, ovde postoje dva objašnjenja za ove slike. Prvo je da je ovo stvarno novi iPhone 5S (pogledajte sve one “X”-eve na zadnjem delu telefona umesto brojeva), i da je Apple počeo da proizvodi te telefone zbog promene politike – Na svakih godinu dana novi telefon. Možda će to raditi svakih 6 meseci? Videli smo šta se desilo sa iPad 4 tabletom – predstavljen novi iPad 3, a nedugo zatim i iPad 4.

A drugo objašnjenje jeste da Apple experimentiše sa trenutnim iPhone 5 telefonom, tj da je malo promenio dizajn (unutrašnji dizajn) novog telefona. Umesto da pravi pompu zbog toga što su promenili par šrafova ili uklonili par delova, to će tiho uraditi.

Oba rešenja su prihvatljiva, ali koje je tačno, vreme će pokazati. Iako znamo da Apple neće promeniti spoljašnji dizajn telefona (barem to do sad nije bila praksa), hardver će se itekako promeniti.

Iskreno, jedva čekam da vidim šta će Apple predstaviti u narednom uređaju i šta planiraju da urade za novi iOS, iOS 7 :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments