Home Vesti Da li je novi HTC Windows Phone 8 na vidiku?

Da li je novi HTC Windows Phone 8 na vidiku?

by Admin

Da li je ovo plod čiste spekulacije i glasina ili oficijalna informacija, ne znamo, ali je vrlo interesantna vest. Svakog meseca, učesnici u Xbox Live Rewards programu učestvuju u jednoj anketi Microsoft-a čime dobijaju poene za pogodnosti koje mogu iskoristiti kasnije.

Međutim, nešto se čudno našlo u toj anketi ovog meseca. Treće pitanje (koliko bi ste se obradovali telefonima ispod – ocenite od 1-5) je zbunilo sve učesnike te ankete, jer se na listi telefona našao i HTC Titan III. HTC je predstavio Titan i Titan II telefone odavno. Ta dva telefona su radila na starijim verzijama Windows Phone OS-a. Međutim, postavlja se pitanje, da li je Titan III novi model ove kompanije sa Windows Phone 8 OS-om ili samo štamparska greška?

Još u junu je ova kompanija objavila tri nova uzbudljiva uređaja, HTC Rio (8S), HTC Accord (8X) i HTC Zenith. Za HTC Zenith se mislilo da će biti najbolji među ova tri modela, a sa ekranom veličine 4,7 inča i rezolucijom od 1,280 x 720 piksela i kamerom od 8 megapiksela opravdava to mišljenje.

Ali, od tada nismo videli ni jedan trag od Zenith modela, totalno je zaboravljen od većine ljudi. Iskreno, ja mislim da je ovo verovatno štamparska greška, jer je nemoguće u današnje vreme sačuvati tajnu toliko dugo. Pogotovo ne u kompanijama koje su poznate po curenju informacija.

Šta vi mislite, da li je ovo novi telefon ili štamparska greška?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments