Home Vesti Windows Phone 7.8 dolazi uskoro

Windows Phone 7.8 dolazi uskoro

by Admin

Video, koji je prikazan ispod, pokazuje da je update na novu verziju Windows Phone 7,8 OS-a već spreman. Ako se pitate koji je uređaj prikazan na videu, u pitanju je Nokia Lumia 510. Moram spomenuti da ovaj update još nije dostupan za preuzimanje, ali po nekim najnovijim informacijama, on će biti dostupan za dva dana, odnosno u sredu. Očigledno, zato što ovaj datum nije potvrdila Nokia, on nije oficijalan, ali bilo bi logično da Nokia izbaci ovaj update krajem ovog meseca ili početkom sledećeg.

Ako vas zanima koja će poboljšanja ovaj update doneti sa sobom, nastavite čitati. Ono čemu će se svi obradovati jeste novi start ekran (glavni ekran). Live tiles će se sad moći podešavati na tri veličine. Takođe, novi update donosi nove teme, Bing ekran za zaključavanje, neka poboljšanja vezana za IE i mogućnost podešavanja mp3 tonova za dolazeće pozive.

Da li vi imate Windows Phone telefon? Ako imate, da li će novi update učiniti telefon zanimljivijim ili ćete hteti telefon sa punom Windows Phone 8 verzijom OS-a?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments