Huawei Ascend W1 će možda koštati 200 dolara

Sad videh jednu informaciju, za koju sumnjam da je istinita, ali ću svejedno podeliti sa vama. Već se zna, i to dosta dugo, da Huawei sprema dva zanimljiva Windows Phone 8 uređaja. Oba uređaja se nalaze u Ascend liniji, sa Ascend W2 kao boljim, a Ascend W1 kao budžetskim telefonom. Međutim, izgleda da će Ascend W1 biti itekako budžetski telefon. Neke informacije, odnosno glasine, govore da će taj uređaj koštati oko 300 dolara, kao i LG Nexus 4, van ugovora (tj bez ugovorne obaveze).

A najnovije informacije kažu, nemojte se smejati dok ovo budete čitali, da će Ascend W1 koštati ispod 200 dolara bez ugovora. Ovo je po meni totalna glupost, jer nema šanse ni u ludilu da ovaj telefon samo toliko košta. Po meni, iako Huawei proizvodi jedne od najboljih telefona po dosta nižim cenama od konkurenata, nema šanse da napravi telefon sa toliko niskom cenom. Ok, ima slabiji dvojezgarni procesor radnog takta 1,2GHz i ekran manje rezolucije (480 x 800 piksela) od LG Nexus 4 telefona koji košta 300 dolara, ali je opet to dosta niska cena.

Videćemo cenu, nadam se, uskoro. Ipak, ako bi zaista Huawei napravio dobar telefon ispod 200 dolara, to bi umnogo poboljšalo, kao prvo profit te kompanije, a kao drugo tražnju za Windows Phone uređajima.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top