Home Vesti Samsung Galaxy SII Plus uskoro

Samsung Galaxy SII Plus uskoro

by Admin

Izgleda da Samsung kompanija voli da zbunjuje svoje korisnike. Po najnovijim informacijama, oni će izbaciti telefon, ne nastavak na Galaxy SIII (bolju varijantu), niti neku od verzija koja liči na SIII, samo sa slabijim hardverom, već nastavak na Galaxy S II telefon. Ponovo izbacivati Samsung Galaxy SII? Samsung stvarno nema pametnija posla.

Po mom mišljenju, sa Galaxy SII Skyrocket telefonom, Samsung je već predstavio njegovog naslednika. Međutim, pogrešio sam. Izgleda da je njima lakše da napravi Galaxy SII uređaj koji će raditi na Jelly Bean OS-u iz kutije, nego da prilagodi softver nešto starijem hardveru. Novi SGS II će imati 8GB interne memorije i biće predstavljen početkom sledeće godine, u plavoj i beloj boji, na Svetskom Mobilnom Kongresu (Mobile World Congress – MWC).

Svi tehnološki blogovi već pišu o ovim vestima i svi su zbunjeni. Moram reći da sam i ja zbunjen. Tolika količina naizgled sličnih uređaja, ali različitog hardvera, i mene zbunjuje, koji već dosta dugo prati nove informacije.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments