Home Vesti Šta biste vi hteli za poklon krajem godine?

Šta biste vi hteli za poklon krajem godine?

by Admin

Dolaze praznici i vreme poklona. Naravno, mi nismo zemlja koja može kupovati svakave poklone (i to skupe). Ali opet, koliko god vas smarale, ili koliko god vas zabavljale vesti iz IT sveta, 90% ljudi bi najradije dobili za poklon novi komjuter, laptop, telefon, tablet ili neku drugu tehnološku stvarčicu, zar ne? Moje pitanje povodom ovog teksta je: šta bi ste vi najradije hteli kao poklon?

Istraživanje vršeno od strane Techbargains sajta je pokazalo da se tablet Google kompanije, famozni Nexus 7, našao na drugom mestu kao najpoželjniji poklon. Najpristupačniji, ali i jedan od najboljih tableta današnjice sa internom memorijom od 16GB dolazi sa nenormalno niskom cenom od 200 dolara (odnosno kod nas 28,000), a verzija sa 32GB dolazi sa cenom od 250 dolara (31,000 kod nas).

Međutim, i pored te niske cene, kao i pored veoma dobrog kvaliteta tog tableta, na prvom mestu se našao Apple iPad tablet. Mislim da je to i razumljivo, jer je iPad, iako skup, dosta bolji od omalenog konkurenta, ne po pitanju kvaliteta, ali po izboru aplikacija, ekrana veće rezolucije i, mogu reći, izbora i kvaliteta kamere. Na trećem mestu se našla manja verzija iPad tableta nazvana, a skoro predstavljena, iPad Mini.

Sad vi recite u komentarima, koji bi ste uređaj najradije dobili za praznike? Ili, drugim rečima, kom poklonu biste se najviše obradovali?

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments