Home Vesti Motorola Droid RAZR HD telefon ima probleme sa ekranom

Motorola Droid RAZR HD telefon ima probleme sa ekranom

by Admin

Kao što možete pročitati iz naslova, novi telefon iz Motorola kompanije, koji se prodaje ekskluzivno kod Verizon operatera, ima ozbiljne probleme. Tj ne sam telefon, već ekran tog telefona. A to veoma čudi, jer su vlasnici najboljih tehnoloških blogova detaljno ispitali, ali i izmučili, telefon sa svakog mogućeg aspekta, pa čak i na razne načine koji ne bi pali na ni meni na pamet, pa im se ovaj problem nije javljao.

Ekran koji ima 720p rezoluciju je, kao što je prvobitno rečeno, veoma dobar. Boje se lepo vide, pikselizacija telefona je gotovo nepostojeća. Sve do otkrića ovog problema. Jedan korisnik se javio da je video ovaj problem kad je hteo da otključa telefon. Nije znao šta da uradi nego da proba da ga zaključa, pa opet da ga otključa. Za divno čudo, problem je tako otklonjen, ali opet dolazimo do pitanja – zašto se ovo dešava? I koliko je rasprostranjen problem sa diskoloracijom ekrana?

Neki blogeri, koji su čuli za ovaj problem (Motorola se još nije izjasnila povodom toga) misle da je ovo softverski problem, jer se veoma lako otklanja. Međutim, iako je tako, korisnici koji su dali novac za ovaj uređaj neće tako gledati.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments