Home SoftveriAplikacije Microsoft potvrdio da dolazi Office 2013 na mobilne platforme

Microsoft potvrdio da dolazi Office 2013 na mobilne platforme

by Admin

Glasine ne prestaju da dolaze iz Microsoft-a. Prošlog meseca je predstavnik Microsoft-a iz Češke  objavio na svom blogu da je Office 2013 aplikacija za  Android i iOS uređaje još malo spremna. Međutim, iako se Microsoft odmah ogradio od ovih glasina, sada je procurela slika koja govori da je Office 2013 aplikacija stvarno u završnim fazama.

Osim slike, koja se nalazi iznad ovog teksta, nema puno informacija. Po informacijama dobijene od zaposlenih u Microsoft kompaniji, a koje je The Verge sajt objavio, ova aplikacija će biti dostupna u maju 2013. godine.

A što se tiče funkcija unutar te aplikacije, one neće biti preterano brojne (barem po onome što se priča po internetu). Uglavnom će postojati mogućnost pregledanja dokumenata, osnovnog editovanja, ali je sigurno da neće moći zameniti Office program na desktop računarima. Pošto će ova aplikacija biti besplatna, dobićete i link gde možete kupiti Office 365 pomoću koje dobijate više mogućnosti za editovanje, kao i mogućnost skladištenja u oblaku.

Međutim, ako ne verujete glasinama i hoćete oficijalne informacije, sigurno će vam biti drago čuti da se i Microsoft oglasio povodom ove glasine, ali samo da kaže da će Office raditi i na Windows Phone, iOS i Android operativnim sistemima. Ova izjava dokazuje da će zaista biti Office 2013 program na mobilnim uređajima, ali kako će izgledati i koje će funkcije imati se još ne zna.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments