Home Vesti Google je ipak izbacio informacije o novim proizvodima

Google je ipak izbacio informacije o novim proizvodima

by Admin

Iako Google nije održao konferenciju danas, koju je otkazao zbog uragana Sendi, ipak su nam dostavili neke informacije o novim uređajima ove kompanije. To su sledeći uređaji:

  • LG Nexus 4: Ovaj novi Nexus telefon će imati, kao što se mislilo, četvorojezgarni procesor. Osim toga, radiće na novoj verziji Android OS-a 4.2 Jelly Bean, dok je nova karakteristika ove verzije Android OS-a – Photo Sphere – pomoću koje možete slikati panorama fotografije od 360 stepeni. Takođe, bitna stavka je i veličina telefona, kao i cena samog uređaja – veličina ekrana je 4,2 inča, dok je cena samo 300 dolara za telefon sa 8GB interne memorije.
  • Google Nexus 7 tablet će sad dolaziti u verzijama od po 32GB po ceni od 250 dolara. Takođe, cena tableta sa 16GB interne memorije će pasti na 200 dolara, dok će verzija od 32GB i sa SIM karticom samo 300 dolara. Kul zar ne?
  • Samsung Nexus 10 tablet nudi najveću rezoluciju i najveću gustinu piksela na tržištu – rezolucija je 2,560 x 1,600 piksela, dok je gustina piksela 300ppi (iPad Retina displej ima “samo” 264ppi). Osim toga, ovaj tablet dolazi sa novom verzijom Android OS-a, kao i sa karakteristikom koju je mnogo ljudi htelo – više korisnika na jednom tabletu. Osnovni model od 16GB će koštati 400 dolara, dok će verzija od 32GB koštati 500 dolara. Biće dostupni 14. novembra.

Tek treba da vidimo konferenciju  na kojoj će nam Google predstaviti više detalja, ali i ovo je dovoljno za sada.

Update: Google je izbacio reklamu gde se prikazuju novi uređaji, ali i nove karakteristike Android OS-a. Pogledajte snimak ispod.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments