Home Vesti LG predstavio dva nova uređaja

LG predstavio dva nova uređaja

by Admin

LG je predstavio dva nova uređaja danas – tablet sa tastaturom na izvlačenje (slajder tablet) i multi-touch AIO desktop. Oba uređaja rade na novom Windows 8 operativnom sistemu i trebalo bi da budu predstavljeni u Koreji istog dana kad bude predstavljen i Microsoft Windows 8. Iskreno, ja nikad nisam čuo za LG računare, ali ako do sada nisu pravili, ući će na tržište koje je prepunjeno računarima raznih kompanija. Jedino bi ih cena stavila iznad konkurencije (msm manja cena od konkurencije).

LG H160 slajder tablet izgleda veoma lepo. Ima IPS displej veličine 11,6 inča koji se, na stisak dugmeta, izvuče (i to veoma brzo) i predstavi tastaturu. Kompatibilan je sa LG Smart Touch Pen koja dozvoljava precizniji rad, kaže LG.

Težak je oko 1,3 kilograma i tanak 15,9mm. Od konekcija ima USB pune veličine, HDMI i microSD port, dok mu je baterija veoma izdržljiva – traje i do 10 sati. To su sve informacije koje imamo trenutno o ovom slajder tabletu.

A što se tiče AIO računara, takozvanog LG V325, on ima ekran veličine 23 inča sa 1080p rezolucijom. Veoma fluidan rad ovog računara obezbeđuju NVIDIA GeForce GT 640M grafička karta i Intel Ivy Bridge Core i5 procesor. Međutim, zanimljiva karakteristika ovog računara jeste ta što se on, kad je ugašen, može da se koristi i kao televizor :).

Rekao sam vam da će biti dostupan u Koreji 26. oktobra, ali LG nije ništa izjavio povodom internacionalne dostupnosti.

Šta mislite o ovim LG uređajima?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

2 Komentari
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
BELI
BELI

VIDI SE TI DA NEMAS POJMA O KOMPJUTERIMA .LG PRAVI LAPTOVOVE GODINAMA UNAZAD .NAJNOVIJI ULTRABOOK Z330 SPADA U NAJBRZE LAPTOPOVE ,PROVERITE NA YOU TUBE.JA IMAM LG LAPTOP VISE OD 2 GODINE I MOGU DA KAZEM DARI ODLICNO RADI,NIJEDNOM SISTEM NIJE PADAO .NEMOJTE PISETE I DA KOMENTARISETE O NECEM STO NEMATE POJMA