Home Vesti iPad Mini će koštati 329 dolara?

iPad Mini će koštati 329 dolara?

by Admin

Sad sam došao do informacije koja je, po mom mišljenju, totalno suluda. Kada Apple bude predstavio iPad Mini tablet sledeće nedelje, predstaviće ga sa cenom od 329 dolara. Kako izveštava 9to5Mac, Cena bi trebala da bude između iPod Touch uređaja najnovije generacije i Wi-Fi iPad 2 tableta interne memorije 16GB.

Ok, trebalo bi da košta 329 dolara, ali je najveći problem, i najveće iznenađenje, što je cena koštanja samog tableta 195 dolara. Sa cenom od 329 dolara, iPad Mini neće imati nikakve šanse pored Google Nexus 7 tableta i pored Kindle Fire tableta. I da, ne zaboravite da je cena od 329 dolara cena za osnovni model (od verovatno 16GB, ako ne i 8GB), što znači da cene idu samo naviše.

Iako Apple ima veliku bazu fanova, ipak mislim da će njihov Mini tablet biti promašaj godine, baš zbog cene. Jer, razmislite, da li bi ste uzeli Nexus 7 sa internom memorijom od 32GB (biće uskoro dostupan) sa cenom od 250 dolara ili iPad Mini sa internom memorijom od 16GB (ili možda čak 8GB) sa cenom od 329 dolara?

Ali opet, ovo su samo glasine. Već sam javio da će osnovni model koštati 250 dolara, tako različite su glasine retko kad pouzdane. Videćemo za koji dan šta je tačno :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments