Home Vesti LG Optimus G prvo u prodaji u Americi

LG Optimus G prvo u prodaji u Americi

by Admin

Novi LG Optimus G telefon je, za sada, najbolji telefon ove kompanije. Ima dosta impresivne specifikacije, ali i prelep dizajn. Danas je stigla informacija da će se ovaj telefon prvo naći u prodaji u Americi.

Čisto da dobijete sliku o kakvom se telefonu radi, on ima četvorojezgarni S4 Snaprdagon procesor koji je za 40% brži od bilo kog drugog procesora. Optimus G ima 4G LTE konekciju, ekran veličine 4,7 inča sa rezolucijom od 1,280 x 768 piksela, 2GB RAM memorije i bateriju kapaciteta 2,200 mAh. Ta baterija bi trebalo da bude za 60% efikasnija nego druge baterije istog kapaciteta. Što se tiče kamera, ovaj telefon će imati kameru rezolucije 13 megapiksela sa zadnje strane i kameru rezolucije 1,4 megapiksela sa prednje.

Ovaj telefon je ponos i dika LG kompanije i ne vidim razlog zašto to ne bi i bio. Telefon je odlične građe, super specifikacija, a ekran je proizveden od strane LG kompanije. On bi trebalo da ima jasnoću AMOLED displeja, a manju potrošnju energije.

Nakon svega rečeno, mislim da, ukoliko hoćete da kupite high-end telefon, bi trebalo da sačekate ovaj model LG kompanije – nećete zažaliti sigurno :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments