Home Vesti Apple će predstaviti i novi iPod Touch?

Apple će predstaviti i novi iPod Touch?

by Admin

Apple nije uradio dobar posao kad je u pitanju čuvanje tajne o novom iPhone 5 telefonu, jer praktično celokupnu specifikaciju znamo pred veliko otkrivanje tog telefona. Ali ono što mene zanima jesu informacije o iPod liniji uređaja, o kojoj nismo ništa čuli. Bilo je nekoliko predstavljanja silikonskih maski i različitih slika tih uređaja (uglavnom koncepti različitih ljudi), ali još se ne zna da li su to stvarno novi iPod uređaji, ili čisto plod nečije mašte. Ali je sigurno to da iPod linija dugo nije doživela osvežavanje.

Što se tiče iPod Touch uređaja, najverovatnije će imati ekran veličine 4 inča i zadržati 16:9 displej. Nije poznato da li će Apple ubaciti istu vrstu panela i na ovu generaciju iPod-a, ali sudeći po prošlim modelima, sigurno neće. Ok, imaće ekran iste rezolucije i veličine, ali je u prošli i sadašnji model telefona Apple koristio IPS panel, dok u iPod Touch-u ta vrsta panela nije bila uključena.

Osim iPod Touch uređaja, iPod nano i iPod classic plejeri su isto zreli za osvežavanje. Za iPod nano se priča da bi trebalo da dobije kameru i home dugme (pogledajte sliku iznad), kao i na ostalim iOS uređajima, ali za iPod classic ništa se nije čulo. Možda će Apple i ukinuti taj uređaj. Videćemo kroz nekoliko dana.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments