Apple iPhone 4S nije više najprodavaniji telefon

Apple iPhone 4S, po prvi put, nije više najprodavaniji telefon u Americi (pogledajte sliku iznad). Sa trona ga je zbacio Samsung-ovo čedo, Galaxy S3.Od četiri najveća američka operatera, u tri je Samsung Galaxy S3 preuzeo mesto favorita među korisnicima. Mada situacija nije takva kod četvrtog, možda i najvećeg operatera od ove četvorke. AT&T operater i dalje prodaje više iPhone 4S telefona nego Galaxy S3 telefona. Međutim, to se može promeniti kad izađe nova generacija iPhone 5 telefona. Sa tim se slaže i analitičar Michael Walkley. On kaže da će u oktobru naredna generacija iPhone-a povratiti krunu najprodavanijeg telefona i da će ostati na tom mestu, pa čak i ako sud ne zabrani prodaju Samsung telefona.

Verujemo da će jedinstven Apple ekosistem, softver i hardver omogučiti jaku i dobru godinu za sve njihove ključne proizvode. Oni su pozicionirani veoma dobro i u 2013. godini će im zarada rasti zbog toga što se očekuju naredne generacije njihovih najboljih uređaja, kao što su MacBook Air i Pro, LTE iPhone 5, iPad mini, a možda čak i iTV.

Iako znamo da će novi iPhone imati bolju prodaju nego starija generacija, još ćemo videti da li će sud zabraniti prodaju Samsung-ovih uređaja. Ako ništa, iPhone 5 će samo doneti mnogo veću konkurenciju.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top