Novi Nokia telefon će imati bežično punjenje

Nokia će sutra izbaciti novi telefon sa Windows Phone 8 platformom, koji bi trebao da se zove Lumia 920 (Lumia Phi) sudeći po najnovijim informacijama. Ova kompanija se nada da će njihov novi telefon sa Windows Phone 8 platformom biti pobednik i sigurno će imati specifikacije koje će to potvrditi.

Najnoviji izvori kažu da će Nokia Lumia 920 sigurno imati PureView kameru, ali ne onu kao što je u 808 telefonu koja ima 41 megapiksel, već kameru od 8 megapiksela koja će imati PureView tehnologiju. Neće slikati iste slike kao 808 telefon, ali će biti daleko ispred konkurencije sa tom kamerom. Nokia je napravila velike pomake u tehnologiji izrade kamere, u stabilizaciji slike i softverskim poboljšavanjima koji stavljaju PureView kameru ispred konkurencije.

A najzanimljivije je to što će Lumia 920 imati i podršku za bežično punjenje preko induktivnog metoda. Jednostavno se telefon stavi na “charging pad” i punjenje može početi. The Verge je izbacio i još neke specifikacije novog Nokia telefona, tj kažu da će novi telefon imati 32GB interne memorije, 1GB RAM memorije, dvojezgarni procesor od 1,5GHz i HD displej veličine 4,5 inča.

Sutra ćemo videti kakvi su novi Nokia telefoni, ali po svemu sudeći, biće više nego samo “cool” :).

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top