Home Vesti ZTE otpao, sada je Lenovo napravio Vodafon Smart Tab tablet

ZTE otpao, sada je Lenovo napravio Vodafon Smart Tab tablet

by Admin

Vodafone Smart Tab tablet, koji je našao mesto u širokoj paleti uređaja kod domaćeg Vip operatera, je dobio update. Međutim, iako se novi tablet zove Vodafone Smart Tab II, nije ga napravila ista kompanija. Prvi Vodafone tablet je napravila kineska kompanija ZTE i za cenu za koju se prodavao, bio je i više nego solidan tablet. Međutim, Vodafone i Lenovo (opet Kinezi) su napravili partnerstvo, pa je Lenovo napravio novi Smart Tab umesto ZTE kompanije, a Vodafone samo stavio svoj logo na pozadinu tog tableta. Dobro, ima i Lenovo logo, ali se nalazi pri dnu tableta.

Smart Tab II dolazi u dve veličine, jedan ima ekran veličine 7 inča, a drugi 10 inča. Oba tableta imaju veoma dobru građu i solidne specifikacije (barem one o kojima je Vodafon bio voljan da priča). Veći tablet ima internu memoriju od 16GB, dvojezgarni procesor koji je klokovan na 1,5GHz i pokreće nešto stariju verziju Android OS-a – Ice Cream Sandwich. Na uređaju postoje dve kamere, zadnja kamera koja ima rezoluciju od 5 megapiksela sa blicom i prednja kamera koja je nepoznate rezolucije. Manji tablet ima i manju internu memoriju (4GB) i radi na Android Ice Cream Sandwich-u. Možete ubaciti i memorijsku microSD karticu, ali samo do 16GB. Zadnja kamera ima rezoluciju od 2 megapiksela bez blica i prednju, verovatno, VGA kameru. Oba tableta imaju GPS.

To je sve što je Vodafon otkrio o novim tabletima, što se tiče specifikacija. Što se tiče cene, manji tablet će koštati 190 evra, dok će njegov veliki brat koštati 490 evra.

 

 

 

[viddler id=2ac39125 w=605 h=307]

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments