Osim Samsunga, i druge kompanije pripremaju Nexus telefone

Ove godine na jesen Samsung možda neće biti jedina kompanija koja bi trebala da izbaci sledeću generaciju Nexus telefona. Samsung-ov telefon, koji bi bio pravljen po specifikacijama Google kompanije, biće naslednik trenutnog Galaxy Nexus telefona. Taj telefon bi trebalo da ima ekran iste veličine, ali bolju kameru od 8 megapiksela, nešto jači procesor (unapređen na 1,5GHz) i slot za memorijsku karticu. Međutim, Google nas može iznenaditi sa još nekim dodacima da bi taj telefon bio bolji od trenutno najboljeg Android telefona, Galaxy SIII.

A kao što sam rekao, Samsung neće jedini izbaciti Nexus telefon, jer je Google pristao da sklopi ugovor sa još 5 kompanija. Na vrhu te liste su LG i Sony. Pošto se govori da će na zimu u Japanu izaći Optimus Nexus i Xperia Nexus, može se reći da su već i sklopili ugovor i počeli saradnju. Međutim, informacija o ceni i o specifikacijama tog telefona još nema nigde (slike da ne pričam).

Samo jedno pitanje preostaje, pošto će biti nekoliko proizvođača na tržištu interesuje me po čemu će se ova tri uređaja razlikovati?

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top