Home Vesti Prodaja Beats by Dr Dre je dosta porasla u Velikoj Britaniji

Prodaja Beats by Dr Dre je dosta porasla u Velikoj Britaniji

by Admin

Na Olimpijadi u Londonu se dosta kompanija reklamiralo, a najviše Samsung i njihov Galaxy S3 telefon. Međutim, još neko je imao koristi od „gerilskog“ reklamiranja, a to je Beats by Dr Dre slušalice.

Ne znam da li ste primetili, ali je velika većina sportista nosila te slušalice dok su sedeli na klupi, sedeli na tribinama ili ulazili u arenu. Iako je tim Velike Britanije bojkotovao ove slušalice, dosta drugih sportista nisu mogli izdržati, a da ne probaju kvalitet Beats slušalica. Ukoliko ne znate kako one izgledaju, pogledajte sliku iznad. A možete ih prepoznati na ulici kada na slušalicama vidite prepoznatljivi „b“ logo.

Osim sportista, veliki deo publike je takođe primetio ove slušalice i potražnja je, kako za Beats by Dr Dre slušalicama, tako i za ostalim sportskim slušalicama, mnogostruko porasla. Robert Hennessy, menadžer jedne velike prodavnice za prodaju audio opreme i opreme za slikanje u Velikoj Britaniji, je rekao da je sportska groznica, povodom Olimpijskih igara, porasla i da je velika potražnja za sportskim slušalicama, a pogotovo za Beats by Dr Dre slušalicama. Ono što pokazuje da je Beats by Dr Dre najprodavanija marka slušalica jeste procenat porasta prodaje za vreme Olimpijskih igara od 116%. Dok je prodaja običnih sportskih slušalica porasla za oko 50%.

Svaka olimpijada donosi neki novi trend, koje je, pored fizičke spremnosti, svake godine drugačiji. Jedva čekam da vidim koji će trend biti aktuelan na Olimpijskim igrama u Riu za 4 godine.

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments