Apple iPad mini možda neće imati zadnju kameru

Već se uveliko priča o Apple-u, o tužbi sa Samsung-om, o glasinama, o novo iPad miniju… I iskreno sve je to počelo pomalo da dosađuje, jer gde god pogledam na internetu, vidim neko nešto piše o Apple-u. Ali ova vest me je zaintrigirala.

Glasine već uveliko jurcaju o novom iPad mini tabletu. Zbog spora između Apple-a i Samsung-a i Apple i Samsung su bili primorani da javno prikažu tajne mejlove, slike, mišljenja, prototipe itd. Nije više tajna da je o mini tabletu razmišljao i Steve Jobs, iako je vrlo oštro reagovao na glasine da Apple pravi i iPad mini u vreme kada je Kindle Fire izašao.

Sada je jedan Kineski sajt izbacio slike metalne pozadine uređaja. Te slike možete videti ispod ovog teksta.

Ono što me je zaintrigiralo, a vidi se na slikama, jeste to da ove metalne pozadine nemaju rupu za kameru. Da li to znači da iPad mini neće imati zadnju kameru? Google je izbacio svoj Nexus 7 tablet sa samo prednjom kamerom. I, iskreno, to je po meni pametno, jer dosta ljudi i ne koristi tu zadnju kameru. Prednja kamera je za slikanje autoportreta, ali i za video čet (za skype). Možda je to urađeno da bi smanjili cenu ovog proizvoda na oko 200 – 250 dolara? Ne znamo, ali jedva čekam da vidim taj tablet oko kojeg se digla velika prašina. Međutim, ovo ništa nije zvanično, pa ne mora značiti da je istina.

Ali šta vi mislite, da li će iPad mini imati zadnju kameru? Ili će je Apple izostaviti na ovom uređaju?

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top