Glavni lik Star Wars 1313 igre nije džedaj

Kao fan Star Wars serijala, moram prokomentarisati ovu vest. Pre nego što je E3, konferencija video igara, startovala, najavljena je Star Wars 1313 igra. Igrao sam dosta Star Wars igara, od kojih su mi se najviše svidele Star Wars KOTOR i KOTOR 2, zbog obimnosti, ali i zbog velike mogućnosti izbora u kom pravcu će vaš lik ići, da li na svetlu stranu ili na tamnu stranu. Ali me je ova nova igra, iskreno oduševila.

U novoj avanturi Star Wars sage, kojoj nije dat datum izlaska niti je imenovana platforma koja će dobiti ovu igru, osim PC-ja, igrač preuzima ulogu lovca na ucenjene glave koji se kreće po najopasnijem delu galaksije (ne Samsung Galaksije 🙂 ), nivou 1313 na Korusantu.

Ispod ovog teksta možete videti i trejler ove igre, kao i objašnjenje Dominic Robillarda, zbog čega glavni lik ove sage nije džedaj. On je izjavio da je to urađeno zbog toga što je džedaj skoro neunuštiv, pa su oni hteli da glavni heroj ove igre bude običan čovek. Tako igra dobija na težini, a čim je teža, onda je i zanimljivija (barem meni).

Taj lovac na ucenjene glave će moći da se upgrade-uje, ali ne isto kao džedaj (jače moći), već iskustvom (preciznije ciljanje, jače bacanje bombi itd). On je deo mnogo većeg konflikata kojeg ni on sam nije svestan. Čini mi se da će ova igra biti stvarno fenomenalna, ali i da će ona biti mnogo jaka (samo mali broj kompjutera će moći da je podrži, i to uglavnom novije generacije). Međutim, oni koji vole Star Wars sagu, sigurno će pokušati da instaliraju ovu igru, ali i da je završe :).

Da li ste i vi fanovi Star Wars serijala?

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top