Home Vesti Google lansira nove dodatke za Nexus 7 tablet

Google lansira nove dodatke za Nexus 7 tablet

by Admin

Nexus 7, novi tablet od Google kompanije koji je napravio Asus, je trenutno najtraženiji tablet na svetu. Ali šta je tablet bez dodataka? Google je izbacio originalnu futrolu, koja će se trenutno prodaje na eBay-u za oko 100 dolara. Ali ta futrola nije sve što je Google planirao kao dodatak ovom dosta dobrom tabletu.

Kako kaže Nordic Hardware, Google će uskoro izbaciti i dok konektor za Nexus tablet, koji će biti u landscape poziciji i imaće otvor za slušalice veličine 3,5mm i microUSB otvor za punjenje. Ovaj dodatak će koštati oko 50 dolara i Google će lansirati ovaj dodatak 24. avgusta. Neće imati HDMI-out, što bi bilo dobar dodatak, ali je ovaj dodatak dosta dobar, jer će se tablet puniti sve vreme dok stoji na ovom doku.

Međutim, ima jedan problem. Nexus 7 home ekran ne podržava landscape mod, tako da će vas zaboleti vrat ako hoćete da uradite nešto na ovom tabletu. Verovatno će postojati neki patch koji će omogućiti prikazivanje home ekrana na Nexus tabletu u landscape modu. Ali ovaj dok je svejedno dobar, jer ne morate držati tablet u rukama dok gledate film, surfujete internetom, itd, što je uvek plus.

Google će prodavati i Asus Premium cover (futrola, pokrivač) u 4 različite boje – crvena, narandžasta, crna i bela i cena ovih futrola će biti 40 dolara. Tako da onaj ko kupi tablet će imati i dosta dodataka koji će mu olakšati i ulepšati rad na ovom tabletu.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments