Home Vesti ZTE će izbaciti novi telefon, ZTE Flash

ZTE će izbaciti novi telefon, ZTE Flash

by Admin

ZTE, Kineski proizvođač mobilnih uređaja, je relativno skoro ušao na tržište mobilnih telefona. Na tržište koje je već pretrpano drugim telefonima i tabletima. Ali kako oni mogu da uzmu deo tog tržišta za sebe? Tako što prodaju telefone sa dosta dobrim karakteristikama i specifikacijama, ali po cenama koje su niže od drugih telefona koji imaju iste ili slične specifikacije. Prvo su to bili telefoni ZTE Honour, ZTE Blade, ZTE Skate. Sada ova kompanija izbacuje novi telefon, koji se prvo pojavio u Američkom Sprint operateru – ZTE Flash. Telefon nije još dostupan, ali biće za oko 2 meseca.

Ovaj telefon ima, za svoju cenu, dosta impresivene karakteristike. Imaće Android 4.0, ekran veličine 4,5 inča sa rezolucijom od 1280 x 720 piksela, dvojezgarni procesor od 1,5GHz, kao i impresivna kamera od 12,6 megapiksela sa autofokusom i prednja kamera od 1 megapiksel. Da ne pominjem da ima i NFC, da podržava LTE mrežu, Bluetooth 4.0, mesto za microSD memorijsku karticu…

I koliko će ovo koštati? U Americi će koštati oko 100 dolara na ugovor, što je stvarno fantastično. Ovaj telefon će samo još pojeftiniti u narednih nekoliko meseci. Jedino loše je to što, iako ovaj telefon ima impresivne specifikacije, kada izađe za dva meseca, izaći će dosta boljih Android uređaja, kao i iPhone 5, pa će ovaj telefon pasti u senku. Ali, ako on dođe kod nas, on će biti dosta tražen, jer će, najverovatnije, imati nižu cenu od drugih uređaja sličnih specifikacija.

Pogledajte specifikacije na slici iznad i recite da li bi ste kupili ovaj telefon?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments