Home Vesti iLabFactory napravio vernu maketu iPhone 5 uređaja

iLabFactory napravio vernu maketu iPhone 5 uređaja

by Admin

Do sada su izlazili povremeni delovi novog iPhone 5 telefona, a danas je konačno izašla slika celog, sastavljenog, novog iPhone 5 uređaja, tako da znamo šta bi, otprilike, trebalo da očekujemo na jesen od Apple-a.

Ljudi u iLabFactory su napravili ceo novi iPhone. Dobro, ne ceo, jer nedostaje dosta delova, ali na slikama ispod možete videti koji su delovi bili u centru pažnje proteklih meseci. Ali i bez toga svega, kao što sam rekao, barem znamo šta možemo očekivati u oktobru (kad bi trebalo da izađe novi iPhone).

Ono što je sigurno sada jeste to da će novi Apple iPhone imati manji dock konektor. Sadašnji iPhone ima 30-pin konektor, dok će iPhone 5 imati 19-pin konektor, što smanjuje ulaz za punjenje i prenos multimedijalnih sadržaja na nivo microUSB-a. Ova nova karakteristika je prisutna na svakoj maketi novog iPhone uređaja do sada, ali su i izvori iz Apple-a potvrdili Retuters-u da će iPhone 5 imati manji konektor. Isto tako, sigurno je to da će novi iPhone imati i veći ekran (uglavnom nešto malo širi i duži) od oko 4 inča.

Pošto je Apple jedna veoma misteriozna kompanija, ništa od ovoga možda nije istina. Ali je začuđujući broj propusta u Apple obezbeđenju, jer se dosta delova novog iPhone-a pojavilo u proteklih nekoliko meseci (pod uslovom da su tačni). Nego, pogledajte slike ispod i recite šta bi ste voleli da novi iPhone poseduje (kakve karakteristike) i koliko biste bili voljni platiti za novi iPhone?

   

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments