Home Vesti Još malo pa će biti podići zabrana prodaje Galaxy Nexus telefona

Još malo pa će biti podići zabrana prodaje Galaxy Nexus telefona

by Admin

Verovatno ste već čuli da je Apple izdejstvovao zabranu prodaje Samsung Galaxy Nexus telefona u Americi. Samsung se žalio na odluku sudije i dao sve od sebe da ukine zabranu prodaje ovog telefona u Americi, ali uzalud. Zabrana ostaje.

Međutim, tokom ove nedelje se Samsung Galaxy Nexus telefon pojavio u Google Play radnji za samo 350 dolara bez ugovora (što je veoma smešna cena za ovaj telefon), ali Apple je i na to reagovao. Sada, svi korisnici Android platforme koji hoće da naruče ovaj telefon, mogu jedino upisati mail i prijaviti se na listu čekanja za Galaxy Nexus telefon. Na tom servisu Google je napisao „Coming Soon“, što bi moglo značiti da će ubrzo nešto biti urađeno da bi se podigla ova zabrana. A to nešto je Android 4.1 Jelly Bean.

Jelly Bean OS će, bar se tako veruje, otkloniti sve softverske karakteristike za koje je Apple tužio Google. Ovo bi možda moglo objasniti zbog čega stoji „Coming Soon“ na Google Play radnji. Međutim, Galaxy Nexus se može dobiti i preko Amazon-a ili drugih sajtova za aukcijsku kupovinu, međutim dostava će mnogo duže trajati nego kod drugih uređaja, zbog ove zabrane.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments