Home Vesti Koje opcije ima nova kamera aplikacija na Windows Phone OS-u

Koje opcije ima nova kamera aplikacija na Windows Phone OS-u

by Admin

Nova kamera aplikacija koja će biti deo Windows Phone 8 OS-a, biće deo i WP 7.8 update-a na sadašnje Windows Mango telefone. Nova kamera ima nekoliko novina, od kojih ću, na kratko proći, samo najbitnije i najbolje, dok će se u finalnoj verziji ove aplikacije možda dodati još koja opcija. Ove opcije na delu možete videti na snimku ispod.

Self-Timer: Ova opcija vam omogućava uključivanje tajmera pre slikanja. Može se samo podesiti na 10 sekundi, ali će to biti dovoljno za većinu ljudi (možda će postojati još neke opcije u krajnjoj verziji).

Panorama: Ovo ne moram ni objašnjavati, ali za one koje ne znaju šta ova opcija predstavlja, to znači da prilikom slikanja možete pomerati telefon u jednu stranu, a da pri tom kamera konstantno slika. Nakon završetka pomeranja i slikanja, te slike se spajaju u jednu i dobijate širu sliku nego sa običnim slikanjem.

Action Shot: Omogućava brzo slikanje i pravi do 8 slika od kojih vi možete izabrati najbolju, a ostale obrisati.

Smart Group Shot: Ova opcija je najzanimljivija. Slično kameri na BlackBerry 10 OS-u, nakon slikanja možete podesiti sliku tako da na njoj niko nema zatvorene oči. Odnosno, prilikom slikanja snimi se 5 slika. Kada vidite konačnu verziju slike (vidite samo poslednju), i vidite da, npr, vi imate zatvorene oči na njoj, samo kliknete na svoje lice i birate sliku na kojoj nemate zatvorene oči (od onih 5 slika) i na kojoj najbolje izgledate.

 

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments