Prebacivanje sa iOS-a na Android je sada dosta lakše

Borba između korisnika iOS-a i Androida nikad ne prestaje i svakodnevno se ljudi odlučuju da pređu na drugu platform (sa iOS-a na Android i obrnuto). Obično to kad se desi, korisnicima se diže kosa na glavi zbog količine podataka koju moraju preneti sa iOS-a na Android i nekad je to glavni razlog zbog nastavljanja korišćenja iste platforme. Konačno se jedan proizvođač setio da napravio aplikaciju za bezbolniji prelazak sa platform na platformu i zove se Easy Phone Sync, a taj proizvođač je Samsung (logično :)). Ovaj softver, odnosno aplikaciju, je originalno stvorila Media Mushroom kompanija i Samsung je prilagodio da radi sa njihovim uređajima. Može se povezati sa PC-jem ili sa Mac-om zbog transfera podataka, isto kao što to radi iPhone i svi ostali iOS uređaji.

HTC isto ima soluciju za ovaj problem, ali njihova solucija se zasniva na prebacivanju podataka preko Bluetooth-a, dok Samsung-ova aplikacija iskorišćava desktop računare. Iskreno ne mogu ovo da koristim niti da probam, jer nemam Samsung telefon, ali čestitam Samsung-u što se latio posla koji može da nam umnogo olakša život.

Subscribe
Notify of
guest

2 Komentari
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola Novicic
Nikola Novicic

Ja imam telefon Samsung Star III i on nije Android,da li mogu da ga prebacim na Android,i ako moze gde to da idem da mi urade? Hvala

Scroll to Top