Home Vesti Prvi Vizio računar izlazi u prodaju

Prvi Vizio računar izlazi u prodaju

by Admin

Vizio je predstavio svoj prvi AIO PC sa ekranom od 24 i 27 inča još u januaru na CES-u i tada su rekli da će doći u prodavnice u junu. E pa jun je došao, i Vizio kompanija je rekla da se ta dva AIO modela nalaze u prodaji. Još smo ranije mogli videti da je taj ekran imao 1080p rezoluciju, koju je i zadržao, kao i HDMI port. Ovaj računar se može koristiti i kao HDTV čak i kada se isključu sam računar (pali se TV). A ova kompanija nije mogla izaći na tržište sa lepšim AIO dizajnom od ovoga: dovod energije je integrisan u subwoofer, a vrat od postolja do monitora je napravljen od jednog dela aluminijuma koji je konektovan na „nevidljivu“ šarku.

Danas je ova kompanija otkrila i cenu i kompletnu specifikaciju ovog računara. Oba modela (24-oro inčni i 27-mo inčni model) će imat novi Ivy Bridge procesore, NVIDIA Kepler GeForce GPU (koji su bazirani na dosta dobroj Intel HD Graphics 4000 grafičkoj karti). Displej ovog računara je 1920 x 1080 piksela i ima 2.1 surround sound sa SRS Premium Sound HD (za one koji ne znaju, to je baddass u svetu zvuka). Možete birati između dve solucije, sa internom memorijom od 500GB (za manji model) ili sa diskom od 1TB, koji je uparen sa 32GB SSD na koji možete staviti Windows instalaciju koja bi vam zasigurno ubrzala računar. Dolazi sa HDMI inputima koji su upareni sa daljinskim upravljačem (zbog toga i ima TV) i cene ovih računara su sledeće: 24-oro inčni model počinje sa cenom od oko 900$, dok će najjeftinija verzija 27-mo inčni modela koštati oko 1,100$.

Još se ne zna kad će oni doći u Srbiju, ali kao i svi ostali računari, prvo idu u Ameriku, pa onda dolaze u velike zemlje u Evropi, pa tek onda kod nas. Ali do tad, možete pogledati slike ispod da vidite kako ovaj AIO u stvari izgleda.

[nggallery id=25]

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments