Home Vesti Google Nexus tablet do 200$

Google Nexus tablet do 200$

by Admin

I konačno se bliži i taj dan, kada će Google izbaciti totalno svoj tablet (dobro, uz pomoć Asus-a). Slika ispod i iznad ovog teksta „predstavlja“ dizajn novog tableta iz Google kompanije. Doduše, Google nije ništa rekao što znači da su ovo glasine, a ne oficijalne vesti, ali opet malo golica maštu. Kakav to tablet Google sprema koji će imati NVIDIA Tegra 3 procesor, sa ICS-om i 1GB RAM memorijom, a da mu je cena ispod 200$.

To da Asus pravi ovaj tablet možete videti i na slici iznad, gde pri dnu pozadine tableta stoji Asus logo. Ovaj tablet bi trebalo da ima ekran od 7 inča, kao i ICS, ali ne ovaj dosadašnji, već 4.1 verziju. Ovaj tablet, ukoliko bi izašao, predstavljao bi glavnu konkurenciju Kindle Fire tabletu, za sada najjeftinijem (i najboljem u tom cenovnom rangu) tabletu. Ovaj tablet bi trebao da ima potpuno čist Google softver (stock Android ICS 4.0), kao i neke novine  što je Google poslednjih dana objavljivao.

Realno, kakav god da je ovaj tablet, većina će ga želeti, upravo zbog njegove cene. Ali ono glavno što će privući kupce jeste to što ima četvorojezgarni Tegra 3 procesor (ali opet, cena je najbitnija).

Da li bi ste i vi kupili ovaj tablet, ako dođe (a doći će) kod nas?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments