Izašao je Toshiba AT300

Tošiba je izbacila novi tablet na tržište koji ima prelep dizajn. Ovo je najnoviji tablet koji ima Android 4.0 Ice Cream Sandwich i četvornojezgarni NVIDIA Tegra 3 procesor. Ovaj tablet ima ekran veličine 10,1 inč, kao i totalno aluminijumsko telo. Baterija bi trebalo da traje oko 10 sati pod najvećim stresom, što je veoma impresivno.

Kao što sam rekao, ovaj tablet ima veoma elegantan dizaj i to je ono što izdvaja taj tablet od ostalih na tržištu. Pravljen je od jednog dela aluminijuma i tanak je samo 8,95mm, što je trenutno tanje od mog Android telefona. Isto tako, nije težak, jer mu gramaža iznosi samo 590 grama.

Ekran ima 10,1 inč kao i Gorila staklo sa LED backlight displejem za što življe boje i osvetljeniji ekran, kao i rezoluciju od 1280 x 800 piksela. Tegra 3 četvorojezgarni procesor je uparen sa 1GB DDR3 RAM memorije, što znači da je ovaj tablet jedan od najjačih na tržištu.

Kamera na pozadini tableta ima 5 megapiksela sa blicom, kao i prednju kameru od 2 megapiksela, što vam daje dobru sliku prilikom konferencijskog poziva ili prilikom pričanja preko Skajpa. Postoji verzija sa 16GB i verzija sa 32GB interne memorije, koja se može proširiti sa microSD karticom.

Ovaj tablet bi trebalo da se nađe u svim prodavnicama u svetu tokom juna. A što se tiče cene, ona bi trebalo da bude u rangu sa iPad 2 tabletom (znači kod nas negde oko 430 evra).

[nggallery id=18]

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top