Home Vesti Izašao je Toshiba AT300

Izašao je Toshiba AT300

by Admin

Tošiba je izbacila novi tablet na tržište koji ima prelep dizajn. Ovo je najnoviji tablet koji ima Android 4.0 Ice Cream Sandwich i četvornojezgarni NVIDIA Tegra 3 procesor. Ovaj tablet ima ekran veličine 10,1 inč, kao i totalno aluminijumsko telo. Baterija bi trebalo da traje oko 10 sati pod najvećim stresom, što je veoma impresivno.

Kao što sam rekao, ovaj tablet ima veoma elegantan dizaj i to je ono što izdvaja taj tablet od ostalih na tržištu. Pravljen je od jednog dela aluminijuma i tanak je samo 8,95mm, što je trenutno tanje od mog Android telefona. Isto tako, nije težak, jer mu gramaža iznosi samo 590 grama.

Ekran ima 10,1 inč kao i Gorila staklo sa LED backlight displejem za što življe boje i osvetljeniji ekran, kao i rezoluciju od 1280 x 800 piksela. Tegra 3 četvorojezgarni procesor je uparen sa 1GB DDR3 RAM memorije, što znači da je ovaj tablet jedan od najjačih na tržištu.

Kamera na pozadini tableta ima 5 megapiksela sa blicom, kao i prednju kameru od 2 megapiksela, što vam daje dobru sliku prilikom konferencijskog poziva ili prilikom pričanja preko Skajpa. Postoji verzija sa 16GB i verzija sa 32GB interne memorije, koja se može proširiti sa microSD karticom.

Ovaj tablet bi trebalo da se nađe u svim prodavnicama u svetu tokom juna. A što se tiče cene, ona bi trebalo da bude u rangu sa iPad 2 tabletom (znači kod nas negde oko 430 evra).

[nggallery id=18]

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments