Home Vesti Novi Samsung telefon

Novi Samsung telefon

by SovaDmen

Samsung je objavio novi telefon, jedan od mnogih koji će objaviti ove godine. Ali za razliku od drugih telefona koje je već objavio i koje će tek objaviti, ovaj telefon ima Windows Phone Mango platformu i zove se Omnia M. Samsung Omnia 7 ima ekran od 4 inča sa Super AMOLED tehnologijom, jednojezgarni 1GHz procesor i „vrhunske media sposobnosti“. Prvo će izaći u Evropi, a posle u drugim delovima sveta.

Omnia M, po specifikacijama i ceni, dosta podseća na Nokia Lumia 710 telefon, a ne kao najbolji Windows telefon. Samsung je prilikom razvoja ovog telefona više brinuo o širokom spektru socijalne konekcije, nego o specifikacijama.

Osim velikog ekrana, Omniam M ima i dosta dobru kameru veličine 5 megapiksela sa autofokusom i LED blicom, pčrednjom kamerom, HSDPA konekcijom, 4GB interne memorije i 384MB RAM memorija. Ovaj telefon dolazi i sa dosta Samsung-ovih preinstaliranih aplikacija kao što su AllShare, Music Hun, ChatON i dosta drugih.

Nije još dostupan za kupovinu, i Samsung nije objavio cenu tog telefona, ali će sigurno doći prvo u Englesku i Francusku.

Preporučujemo

Leave a Comment