Novi Samsung telefon

Samsung je objavio novi telefon, jedan od mnogih koji će objaviti ove godine. Ali za razliku od drugih telefona koje je već objavio i koje će tek objaviti, ovaj telefon ima Windows Phone Mango platformu i zove se Omnia M. Samsung Omnia 7 ima ekran od 4 inča sa Super AMOLED tehnologijom, jednojezgarni 1GHz procesor i „vrhunske media sposobnosti“. Prvo će izaći u Evropi, a posle u drugim delovima sveta.

Omnia M, po specifikacijama i ceni, dosta podseća na Nokia Lumia 710 telefon, a ne kao najbolji Windows telefon. Samsung je prilikom razvoja ovog telefona više brinuo o širokom spektru socijalne konekcije, nego o specifikacijama.

Osim velikog ekrana, Omniam M ima i dosta dobru kameru veličine 5 megapiksela sa autofokusom i LED blicom, pčrednjom kamerom, HSDPA konekcijom, 4GB interne memorije i 384MB RAM memorija. Ovaj telefon dolazi i sa dosta Samsung-ovih preinstaliranih aplikacija kao što su AllShare, Music Hun, ChatON i dosta drugih.

Nije još dostupan za kupovinu, i Samsung nije objavio cenu tog telefona, ali će sigurno doći prvo u Englesku i Francusku.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top