Home Vesti Svako hoće da prevari

Svako hoće da prevari

by Admin

Svako ko kupuje stvari sa interneta mora biti pažljiv, jer postoji dosta prevara na koje možete nasesti.  Ti prevaranti vam uzimaju novac i daju vam ili faličnu robu ili ne ono što ste tražili. I zbog toga dosta ljudi ide direktno u radnje da bi kupili neki proizvod da bi bili sigurno da ono što su kupili, je original. E, pa, moram vam reći da i tada budete pažljivi.

Pre nekoliko dana (ovo se doduše dogodilo u Americi, ali treba da važi i za našu zemlju, jer i kod nas ima dosta prevaranata) je jedna žena ušla u Walmart sa ciljem da kupi iPad tablet za svoju ćerkicu koja ima problem sa komuniciranjem i kojoj taj tablet baš pomaže u tom problemu. Ali kad je došla kući, otvorila kutiju gde bi trebalo da stoji iPad, njega nije bilo. Umesto tog tableta, kutija je bila natrpana papirima da bi imitirali težinu tog tableta. Kada je ta žena htela da povrati svoj novac u toj Walmart radnji, niko joj nije verovao, ni menadžer radnje, ni policija, niko. Svi su sumnjali da je ona uzela iPad i ubacila umesto njega te papire. Ona se obratila i Apple-u, ali oni su joj rekli da nisu nadležni za njihove tablete koji se nalaze u preprodaji, tj van Apple radnji.

Ta žena se sada hoće da tuži Walmart i Apple zbog toga što su joj, kako bi naš narod rekao, uvalili kineza :). Ali ovo je nauk za sve nas, sve što kupujete u radnjama, iako su velike i priznate radnje, proverite detaljno da li nešto fali u sadržaju kutije.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments