Novi Windows Phone možda?

Juče se u javnosti pojavio novi uređaj, ali kao jedna slika i glasina koja ide uz nju. Pre nekoliko dana sam rekao da LG prekida saradnju sa Microsoft-om, a kao jedan od razloga sam naveo i dogovor Microsoft-a i Samsunga da se napravi Windows telefon koji ima isti izgled i specifikacije kao i Samsung Galaxy S3.

Dugo se nije video Samsung Windows telefon, tako da vam mogu reći da sam zainteresovam. Ovaj telefon koji ima naziv „Mandel“ (ili bi trebalo da ima taj naziv) i koji se nalazi na slici ispod, najverovatnije će imati LTE pristup mreži. Detalji o ovom uređaju su veoma mali, ali je rečeno da se ovakav telefon već nalazio u proizvodnji, pa je posle otkazan. Ali se sad opet nalazi pod lupom, jer OS od Microsoft-a nije baš toliko popularan, tako da bi mu dobro došlo svako moguće pojačanje.

Sigurno će se sačekati da Windows odradi svoju Apollo platformu da bi se ovaj telefon izbacio u prodaju, ali ukoliko prodaja Nokia Lumia 900 i dalje bude bila slaba, možda će se i ranije izbaciti ovaj telefon da bi nakon nekog vremena dobio update na novi Windows Apollo OS.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top