Microsoft je skoro završio Windows 8

Microsoft je konačno objavio da će Windows 8 konačna verzija biti prikazana prve nedelje juna. Tu će se videt sve novine koje je Microsoft uveo nakon prikazivanja one verzije koje smo svi već bili svedoci.

Kako kažu na konferenciji Windows 8 Developer Days (tako se zove konferencija) u Japanu, gde se i održava, konačna verzija ovog Windows-a je na putu da bude završen. Iako nisu spomenuli ni da li će prvo ovaj Windows prodavati u radnjama ili da li će ga prodavati zajedno sa nekim od ultrabook-ova ili laptopova koji treba da izađu, ali se zna da bi trebalo da izađe do jeseni.

Poslednja besplatna verzija ovog Windows platforme je skinuta sa sajta Microsoft-a više od milion puta za 2 sata, tako da to govori da su ljudi stvarno zagrejani za ovaj Windows koji je i dalje jedan od najprodavanijih aduta Microsoft-a. Ovo je najradikalnija promena ovog OS-a još od Windows 95-ice, ali za razliku od tog operativnog sistema, koji je bio optimizovan po prvi put samo za desktop računare, ovaj pokušava da premosti gep između desktop i tablet računara.

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top