Home Vesti Sadašnji Windows telefoni ne dobijaju update na Apollo

Sadašnji Windows telefoni ne dobijaju update na Apollo

by Admin

Ranije ove nedelje, izvor iz Microsoft-a je rekao da će sadašnji telefoni koji rade na Windows platformi, dobiti update na novi Windows OS, tj Windows Apollo (Windows 8). Međutim danas je taj isti izvor uništio nade korisnika Windows telefona rekavši da njihov telefon neće dobiti update na novi Windows OS.

On je rekao, da svi oni koji su kupili, i koji nameravaju da kupe, Windows telefon sa Mango platformom (Windows 7,5) neće dobiti update na novi Windows OS. Svi oni koji su kupili te uređaje moraju biti zadovoljni sa tim OS-om, jer Microsoft ne namerava da napravi update za te telefone. On se sada ispravlja, i izvinjava, jer je u svom blogu rekao da se loše izrazio i da je hteo da kaže da će sadašnje aplikacije raditi na novoj Windows Apollo platformi, i da je priznao njegovu grešku gde je „slučajno pomešao kompatibilnost aplikacija i kompatibilnost starih uređaja sa novim OS-om“.

Naravno, sve je ovo ostavilo trenutne korisnike Windows telefona razočarane, jer znaju da njihov telefon neće dobiti update. Ovo je, po mom mišljenju, dosta loša odluka, jer Microsoft tako sebe zakopava i odvraća kupce od kupovine telefona sa njihovim OS-om. Realno, zašto bi neko kupio telefon, ako zna da će biti zastareo za nekoliko meseci.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments