Home Vesti iPad tastatura

iPad tastatura

by Admin

Verovatno neki od vas imaju iPad 2, a možda i novi iPad, ili iPad 3, kako god hoćete da ga zovete. Naravno onaj ko ima tablet, zna da je to stvar koja je lako prenosiva, i poprilično korisna. Ali, isto tako, onaj ko ima tablet zna kako je teško zaštititi takav uređaj. Apple je napravio smart cover zaštitu, koja je veoma stilizovana i veoma privlačna za oči. Osim zaštite, ima još jedan problem, sa kojim se suočavaju korisnici tableta, sem korisnici Asus-ovog Transformera, a to je fizička tastatura. Svako ko ima tablet, zna koliko je teško kucati na ekranu, bez obzira koliko dobar odaziv ima. I sad, kako to spojiti jedno sa drugim?

Logitech je izbacio ultratanku tastaturu za iPad 2 i novi iPad ili iPad 3, kako god. Ova tastatura se konektuje preko bluetooth opcije, i dosta traje, čak do 6 meseci sa jednim punjenjem, sa svakodnevnim kucanjem do 2 sata.  Iznad tastature, kao što se može videti na slici, ima deo za ubacivanje iPad-a iznad dela gde je smeštena tastatura. Ima jedan mali problem – taj deo se ne može podešavati, tj može biti ili otvoren ili zatvoren, a ugao pod kojim tablet stoji se ne može menjati.

Deo gde je tastatura služi i kao zaštita retina displeju, dok su dugmad kod tastature takvi da ne mogu oštetiti displej. A, isto tako, ponaša se kao smart cover, tj kad se sklope iPad i tastatura, i zaklope, ekran na iPad-u se isključi. Ovakva tastatura bi trebalo da košta oko 100$ i prodavaće se i u Americi i u Evropi.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments