Home Vesti Najnovije glasine

Najnovije glasine

by Admin

Ovakve postove ću praviti povremeno, tj gde pokrivam najnovije glasine uređaja što će tek izaći, i pričam nešto o tome, šta ja mislim da li je dobro ili nije. Naravno, vi isto možete reći svoje mišljenje u komentarima ispod. Znači, ovo je samo rekla kazala, još ništa nije potvrđjeno.

Apple

iTunes 11 sprema novi update na svom programu, kako se priča na internetu, i trenutno ga testiraju u svojim laboratorijama. Imaće podršku za instalaciju iOS 6 operativnog sistema, a isto kako se priča, taj novi iOS dolazi zajedno sa iPhone 5. E sad, taj misteriozni iPhone. Uvek je bila neka frka oko Apple-a, i frka oko tog telefona, jer, iako stalno neko govori o nekom revolucionarnom dizajnu, oni izbace nesto sasvim različito od svih priča na internetu. Sad trenutno se priča da će novi iPhone imati ekran od 4 inča, ali da će veličina samog uređaja ostati ista. A kako Apple uvek voli da se hvali, to će najverovatnije uraditi. A to će uraditi tako što, po njegovoj teoriji, ekran raširiti sa gornje i donje strane, dok sa leve i sa desne i sa leve strane će ga neznatno proširiti.

Nokia

Nokia Lumia je tek izašla, a nove glasine kruže internetom o novom Nokiinom telefonu. Ranije sam pričao kako Microsoft sprema novi OS tako da iskoristi sve mogućnosti nove kamere od Nokie, odnosno PureVeiw kamere. Tako da se najverovatnije sprema novi Windows telefon od Nokie sa ovom kamerom. A, ranije sam rekao da trenutni OS ne podržava PureView kameru, ali da će novi Windows phone sa imenom Apollo (Windows phone 8 ) podržavati. Tako da, možemo očekivati i Windows Phone 8 i novi Nokia uređaj u ovoj godini.

Google

Google je hteo, pa i prisvojio, Motorolin posao sa telefonima. Ali oni se spremaju i da prodaju taj posao firmi iz Kine, tj Huawei firmi. Oni su, kad su kupili Motorolin posao sa telefonima, promeni direktora te firme, tj skinuli su jednog od specijalista za mobilne uređaje, a stavili su svog marketing čoveka, što znači da su oni hteli koliko toliko da održavaju taj posao dok ga na kraju i ne prodaju. Google je najverovatnije hteo, sa ovom kupovinom Motorole, da uzme samo patente, a trenutno je sada, svaki patent, više nego zlata vredan. Ne znam jel sam pisao o tome, ali skoro je Microsoft kupio oko 800 patenata od AOL-a za više od milijardu dolara, tako da bukvalno jesu više nego zlata vredni.

Tako da to je to, to su nove glasine, pa možete reći šta mislite o njima u komentarima. Stvarno bih voleo da čujem vaša mišljenja o svemu ovome.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments