Home Vesti Archos je objavio tri super jeftina Android telefona

Archos je objavio tri super jeftina Android telefona

by Admin

Ako imamo nešto reći o Archos kompaniji, to je da proizvodi najpristupačnije Android uređaje na tržištu. Do sada smo viđali veliku količinu jeftinijih tableta od ove kompanije, ali je veliki problem sve jača konkurencija na tom tržištu, konkurencija gde možda neće moći pobediti. Međutim, šta bi Archos kompanija mogla uraditi da bi vratila poslovanje na put i povratila status kompanije koja proizvodi jeftine, a solidne uređaje? Da proizvodi super jeftine telefone jakih karakteristika.

To su, očekivano, i uradili. Dobili smo nova tri telefona – Archos 35 Carbon, 50 Platinum i 53 Platinum, gde ovi brojevi označavaju veličinu erkrana (3,5 inča, 5 i 5,3). Sva tri jeftina uređaja će doći sa stock Android platformom, stim da će najjeftiniji i sa najmanjim ekranom doći sa Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS-om, a ostala dva će doći sa 4.1.2 Jelly Bean-om. Međutim, ono što je najbolje kod ovih telefona jeste njihova cena, koja iznosi 100 dolara, 220 i 250 dolara, respektivno.

Šta dobijate za taj novac? [sociallocker]Kod 35 Carbon dobijate jednojezgarni Snapdragon S1 procesor, 512MB RAM memorije, ekran veličine 3,5 inča i HVGA rezoluciju. Kod platinumskih modela, dobijate četvorojezgarni Snapdragon S4 procesor, 1GB RAM memorije i ekrane rezolucije, ne HD (720p), već qHD (960 x 540 piksela).[/sociallocker]

Ovi uređaji, čak i sa nedostacima, bi mogli biti vrlo zanimljivi. Kada će doći, još se ne zna, ali će, ukoliko budu dostupni kod nas, biti jedni od traženijih modela (pogotovo ovi veći telefoni Platinum serije).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments