BLU predstavio tri nova telefona savršenog odnosa cena-kvalitet

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Evo zašto je dobro živeti u Americi – sve jeftinije, a plate čak 4 puta veće. BLU, kompanija koja nije prisutna kod nas na tržištu, ali zato jeste na američkom, je predstvila tri nova telefona. Telefoni su, kao što možete videti, za cenu za koju dolaze savršeni. Cena tih telefona rangira od 250 dolara do 350 dolara, a najjeftiniji je Quattro 4.5. I da, jedna napomena, ovo su cene bez ugovora. A ono što je najbolje, svi uređaji dolaze sa NVIDIA Tegra 3 procesorom.

Quatro 4.5 ima qHD displej na veličini ekrana od 4,5 inča (veća gustina piksela nego na Galaxy Nexus telefonu, kameru rezolucije 5 megapiksela, 4GB interne memorije i mesto za memorijsku microSD karticu do 32GB. Srednji telefon, Quattro 4.5 HD, poseduje aluminijumsko kućište koje je pomešano sa staklom, veliku gustinu piksela (ekran veličine 4,5 inča sa rezolucijom 1,280 x 720 piksela) i kameru rezolucije 8 megapiksela. Takođe, ovaj uređaj poseduje i 1GB RAM memorije i 16GB interne memorije. Cena Quattro 4.5 HD uređaja je najveća od ova tri telefona i iznosi 350 dolara.

Na kraju, BLU je predstavio i fablet, sa veličinom ekrana od 5,7 inča i nazvao ga Quattro 5.7 HD (vrlo kreativno ime, vidi se da su danima lupali glavu o zid). Naravno, ima kameru rezlucije 8 megapiksela, 1GB RAM memorije i 4GB interne memorije sa mogućnošću daljeg proširenja. Ovaj monster košta samo 300 dolara.

Jedino što se može pripisati kao nedostatak jeste što sva tri uređaja furaju, već zastarelu, Ice Cream Sandwich verziju Android OS-a, ali telefoni ovako dobri za ove pare? Kod nas bi bili apsolutni hit.2 thoughts on “BLU predstavio tri nova telefona savršenog odnosa cena-kvalitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×