Home SoftveriIgre Cut the Rope dobija naslednika: Candy Flick; A Free AR Game

Cut the Rope dobija naslednika: Candy Flick; A Free AR Game

by Admin

Cut the Rope je postala jedna od najsimpatičnijih igara na iOS i na Android platformi. Onaj mali zeleni vanzemaljac, ili šta god da je, koji se zove Om Nom voli da jede bombone više nego išta drugo. Mi, dok igramo igru, kad ga vidimo kako je tužan kad ne dobije bombonu (kad ne uspemo da mu damo bombonu), jednostavno ne možemo prestati da je igramo dok mu ne damo to što traži.

Sada je ta ista igra dostupna u 3D-u. Nova igra se zove Candy Filck; A Free AR Game. Odmah da razjasnim, to AR znači Augmented Reailty (Virtuelna Stvarnost), što podrazumeva da vi preko kamere igrate tu igru i samo preko nje. To se radi na sledeći način: u ruci imate jednu hartiju koja, naizgled, ne izgleda posebno. Ali kad upalite kameru i usmerite ka njoj, na toj hartiji se pojavi Om Nom i na dnu ekrana dobijate slatkiše sa kojim ga hranite. Kao kućni ljubimac, slično :).

Nova igra je dostupna na iOS platformi, ali se datum izlaska na Android platformi još ne zna, nažalost. Međutim, pogledajte snimak koji pokazuje kako sve to izgleda.

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments