Home Vesti LG Nexus 4 totalno provaljen

LG Nexus 4 totalno provaljen

by Admin

Kao što sam rekao u prethodnom postu, Google stvarno ima problema sa čuvanjem informacija. LG Nexus 4 telefon je najgore čuvana tajna ikad. Još pre mesec dana su se pojavile prve informacije o novom Nexus telefonu LG kompanije. Sada je, sa 99% sigurnosti, telefon totalno provaljen. I imaće, kao i LG Optimus G, četvorojezgarni Qualcomm Snapdragon S4 procesor sa radnim taktom od 1,5GHz.

Već sam u nekoliko ranijih postova postavio slike novog LG Nexus telefona. Slika iznad ne govori puno, ali te prethodne govore. One kažu da će novi LG Nexus telefon imati veoma zanimljiv, a moram dodati i privlačan, dizajn. Sada, znam da slika govori 1,000 reči, al ne piše mi se toliko :). Ako je verovati novim informacijama, uređaj je tanak 9,1mm i težak oko 140g.

Specifikacije su, kao i procesor, slične LG Optimus G telefonu, odnosno ekran rezolucije 1,280 x 768 piksela, 2GB RAM memorije, izbor između 8GB i 16GB interne memorije, glavna kamera od 8 megapiksela i prednja od 1,3 megapiksela. Ali izgleda da ovaj telefoni krije još jednu “tajnu” (nije tajna čim i ja znam za nju). Po izvorima, ovaj telefon radi na nepoznatoj varijaciji Jelly Bean OS-a. Da li je to Key Lime Pie? Videćemo.

Budite uz Tehnoloid 29. oktobra i čućete najnovije informacije koje se tiču ovog telefona :).

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments