Home Vesti I Samsung predstavlja dual – SIM telefon

I Samsung predstavlja dual – SIM telefon

by Admin

Samsung je predstavio najnoviji dodatak Galaxy porodici mobilnih telefona – Galaxy S Duos. Samsung Galaxy S Duos je telefon koji je namenjen poslovnim ljudima, jer daje opciju ubacivanja dve različite SIM kartice, jednu poslovnu i vašu ličnu karticu. Obe kartice istovremeno rade bez problema i možete zvati sa bilo koje kartice i primati pozive na bilo koju karticu. Sa ovom opcijom, ne morate nositi dva različita telefona ili konstatno menjati kartice na jednom telefonu. Galaxy S Duos izgleda kao najnoviji flagshio model Samsung kompanije, Galaxy S3, ali interno se dosta razlikuje.

Galaxy S Duos pokreće procesor od 1GHz i nudi 4GB interne memorije. TFT  ekran je veličine 4 inča i ima rezoluciju od 480 x 800 piksela, a radi na Android 4.0 Ice Cream Sandwich operativnom sistemu. Baterija koja će pokretati ovaj telefon ima kapacitet od 1,500 mAh. Telefon od Samsunga sa dual-SIM opcijom će doći u Evropu u septembru, ali Samsung obećava da će i drugi kontinenti dobiti mogućnost kupovine Galaxy S Duos telefona.

Izgleda da sve više kompanija se fokusira na modele sa dve SIM kartice. Ranije je ovo bila karakteristika jeftinih kineksih kopija, ali sada skoro svaki proizvođač ima u svojoj ponudi jedan ovakav telefon. Kao što znate, nedavno sam već i pisao o jednom takvom telefonu, Acer Liquid Gallant. Da li biste i vi bili zainteresovani za ovakav telefon?

Preporučujemo

Subscribe
Notify of
guest

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments